Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 126


Kraftledning (På ljudspelare)



Prydnad

Mitt liv var ensamt,
du drog fram
som en kraftledning
genom ödemarken
och elektriciteten
ljungade i tråden
och jag
sa bara ja.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Se meningen!

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-27 09:43



Bookmark and Share


  Palett
Där slog det gnistor minsann ! Fin text
2018-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart när kärleken händer!
2018-10-27

  Fulbergarn
Starkström
2018-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP