Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekstecken

Tallarna mellan dej och mej
är liksom granarna
kärlekstecken

Även då när annat kom emellan
oväsentligheter
som ändå inte gick att utrota
Rötterna ville liksom inte opp,
som om kirskålen tog över våra liv

Tallarna mellan dej och mej
liksom granarna
förstod oss båda
Trots allt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-18 13:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
liksom meditation när svaren faller över
2020-02-08

    Kriha
Målande text tycker jag.
Kirskålen tog över våra liv...
Mycket bra!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP