Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Järtecken

Ser in i dina ögon
älskar din blick
sårbare poet

Tydlig som ett järtecken
älskvärd, med kinder mjuka och lena

Älskade poet
sluta aldrig förundras




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-18 13:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin
2020-02-08

  Stay Golden
Sometimes, even ghosts needs to rest
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP