Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efterspel

När rymdvarelserna
Härnere på och under jord
inte längre vill vara marionetter
i skaparens hand
Vad händer då?

Ingenting händer
Inget har vi att säga
Handlingen är inte upp till oss
om den alls finns
Efterspelet som innan
Robotarna följer sin programmering
Kan inte annat
Leva,älska,sova,dö
Vi är rymdvarelser
Rymdfrämlingar

Runt, runt cirklar vi,
programmerade till liv och död
Vad mer?

Efterspel




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-18 15:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

vill man inte vara robot bryter man sig ur ledet, om man inte är programmerad
vill säga
livet är vad människa gör det till
det är de udda utstickarna som inser det
de är farliga
samhällsomstörtarna
kolumnisterna granskarna Sherlock holmes...….
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP