Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till minnet av min far, som lämnade jordelivet i juni 2012


DJUP SUGANDE SAKNAD

en djup, sugande saknad

kan drabba mig ibland

som en virvel i mitt inre

märkt av tidens hårda tand

en djup, hopplös förvissning

som ropar "aldrig mer..."

aldrig mer på kafé chick

i soligt sextiotalskvarter

 

LARZ GUSTAFSSON 18/6 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2018-06-18 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP