Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesialbum

"Rosor äro röda" läser jag i min bok,

mitt poesialbum från barndomen.

Minnen vaknar när jag slår upp de blommiga pärmarna.
"Smultron är söta och du är likaså."

Jag läser och förundras.
Jag som var så ful?


Alla klasskamrater har inte skrivit i boken.
Den lilla tösen, som var jag, vågade inte fråga alla.





Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-19 19:18



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Åh,väcker minnen! Tror jag måste leta fram min egen...Härlig nostalgi!
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP