Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödegården



det rasslar och prasslar i själen
löv faller från de gulnande träden
solen böjer sin nacke
slår sig ned i en backe
njuter av det späda och gröna
gläds åt den tid vi har
snart har det sköna
med vinden blåst bort
sommaren är kort
bortglömd rätar stugan
på sin svank
efter vindarnas lek
över dess omålade plank






Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2018-06-19 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP