Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På en flotte

Sjögräs
Smaragdgrönt och lockande
Stilla floden
tar mig åter hem

På en flotte i det blå kvällsljuset
Ännu inte gammal nog
men trött så ända in i underjorden

Mossans friska doft
väcker åter livslust
Färden fortgår obruten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2018-06-19 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP