Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Argusögat

Trodde på gudars makt
att göra dig frisk
mindre vemodig och sorgsen

Kanske skulle saknaden ha klingat av
om vi tagit farväl av varandra

Älskad,saknad
Ditt vemod är mitt
Sorgen likaså

Med argusögat stirrande i blindo
söker jag min skyddsängel
där ute någonstans

Farväl nu modersöga
Trettio år har passerat




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-19 18:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
saknad klingar aldrig av
djupt berörande
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP