Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dropparna



från våra inre världar
vattnar jorden i vår själ
där vilar drömmarnas stad
genom sekler fogas nya drömslott till
tills dagen
när den sovande vaknar
och buren av starka vingar
svindlande höjder du når
se hur mörkret i världens mitt
förvandlas till ett strålande
himmelskt ljus
i ljusets tid
förhoppningarnas tid




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-20 20:40



Bookmark and Share


  Midnattssol
väldigt vackert!
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP