Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogen


sitter på en solvarm sten och njuter. känner värme mot ansiktet. på avstånd hör jag skogens andetag och ett eko vandrar runt bland trädens pelarsal. skogens fåglar talar fågelspråk men om du lyssnar hör du vem som talar. ser vajande strån röra sig sakta bland mossornas kuddar.
solstrålar målar mossa i skiraste grönt till buteljgrön under granarnas skuggor.
skogens aromatiska dofter fyller våra sinnen. ett arkiv att ösa ur. dofterna följer våra spår livet ut.

buskar och träd väver ett landskap fullt av hemligheter. bland de täta snåren kan vi vandra på skogens fjädrande matta. vi andas universums kraft. ger glimrande liv åt dagen.




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 553 gånger
Publicerad 2018-06-20 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP