Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som du kan se till vänster, ut genom fönstret i bussen, kommer före en del av Mälaren, som det bräckta vattnet heter...


Dagens rick 2018 06 21







Antyder bilden att just ränder,
likt en tiger samt stränder,
går bäst att se genom kamerans fönster,
i persienner bildas mönster,
själva melodin går här på händer.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-13 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP