Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I det fuktiga gräset

I det fuktiga gräset
En grodas mönstergilla anatomi

Makrokosmos tarvar din existens

Vara i nuet, inget egentligt val
Ett måste




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-21 10:21



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Klartsynt!
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP