Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omättliga,glupska

Glupska hasselsnokar
sväljer sitt byte helt

Omättliga och glupska
Vi med

Måste vara
om vi ska hinna se
och vara med om det
vi ändå inte hinner

Ge inte upp!
Trollsländor-dagsländor





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 10:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bra liknelse, fastän fel vi är inga djur men en del uppför sig så
2020-02-08

  Gunnar Hilén VIP
Ja vi människor med !
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP