Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PULS



Förspilld tid är all den tid
som ej förflöt i kärlek

Torquato Tasso


Johannesevangeliet
ger fyra tecken
det är kärlek, hälsa, glädje och tid
Allt det kan vi kalla livskvalitet



Handen som ger liksom blommorna och havet
för blotta glädjen att brinna
i levandets alla ögonblick




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2018-06-21 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP