Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i en serie, opublicerad i sin helhet ännu, om än spridda delar ur denna serie smitit ut här och där. Omskrivningar för det som länge varit på 'allmänhetens läppar' en tid nu och då. Bara med högst egna versioner som utbristande.


Det värsta med Torkel... VII




…är att om du blir tvungen att välja mellan Eva och Torkel. Tvingas av vissa skäl välja Eva, du ändå velat välja Torkel. Som sällskap för stunden, dagen. Högst irriterande som känsla.




(Bilden som är på rymmen från min dator, togs på bar gärning med strumporna nere. Den föreställer årstiden vinter, det är därför gräset inte syns växa i bild. Platsen är Gamla Stan i huvudstaden, vilken står värd för diverse hus av sten och några kyrkor, som utslängda litet på måfå, bara att slumpen är en illusion.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-21 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP