Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska någon



är att förlora fotfästet i tillvaron
hjärtats nyckel håller du i din hand
tilltro är ett hjärta i brand
jag går som i en hägring
utmed livets stränder
med lätta steg

står vid glädjens källa
med din hand i min


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-21 20:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppas du mår bra kram
2024-01-14

  morgonstjärna VIP
bedrövliga rävar
2023-11-19

  morgonstjärna VIP
bekymrad över vad händer hoppas du mår bra?
2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP