Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Urakaipa

Urakaipa
I utkanten av skogen
som en valkyria,
hämtar sina krigare
till Oden och Frejas boningar

Slagna män i grå uniform
söker förändra sina villkorade
domar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-22 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP