Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan bli president i USA

I SDS skriver Heidi Avellan att Oprah inte blir president.
Det tror jag inte att man skall vara alldeles säker på. Vi har tex en afrikansk fotbollsspelare som president.
Barak Obama blev president. USA har 12-13 % afroamerikaner och lika många hispanics, vilket innebär att många vita röstade på honom.
Oprah är superkändis. Amerikas val kännetecknas av ”tid för förändring”. En annan svart kvinna är Michelle Obama – supersmart och vi skulle få en synnerligen värdig ”First Man” i Vita huset. Trots hans uttalande – det är tre saker i det här livet som är säkra – döden, skatten och att Michelle inte ställer upp i presidentvalet.
Varför Hilary Clinton är mindre populär i USA än vad som kan utläsas av svenska media kan vi bara spekulera över, men kombinationen Michelle/Clinton eller Clinton/Oprah eller för att inte tala om Oprah/Michelle skulle vara en verklig utmaning för Trump.
Så var inte för säker.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Barkenhammar
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-22 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar