Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Vissa dagar faller orden mer patetiskt än andra

Nattsvarta dagar
när molnen är tunga finns
det alltid hopp om
att regnet ska driva bort
och solen ska kliva fram

kåda blir bärnsten
med tiden, liksom sorgens
tårar blir glädjens
när ljuset tittar fram en
droppe urholkar stenen

och lättar bördan
för en stund, tyngden faller
och bröstet andas
när mörkret skingras och
regnet sakta faller ner

Solglasögonen
åker av, kisar och ser
att molnen lättar
inga rödgråtna ögon
mer, ser mot himlen och ler




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 1246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-09 15:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker!
2011-06-24

  Åsa Gustavsson VIP
Alla dessa trösterika bilder- sparar man till de där dagarna då de behövs!
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP