Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnattens Magi

 

 

 

 

 

Den synliggjorda Verkligheten är ett energitillstånd. Energitillstånd kan förändras och nya former skapas ur denna energi som samtidigt är i oss och omger oss – DET KALLAS MAGI – Kan vi skapa nya flöden så kan vi förändra verkligheten.

Människan är inte beroende av fossila bränslen eller livsfarliga kärnkraftverk, då det är helt möjligt med existernade tekniker att HELST LOKALT producera all behövlig elenergi till låg kostnad. Deepak Chopras tankar om hur vår hjärna (medvetande) projicerar universum; Låter stort men saknar någon praktisk betydelse - LÄNGE LEVE MAGIN!

 




Prosa (100-ordare) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-22 20:06

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och magin finns lite varstans. Tack för dina kloka ord.
2018-06-24

    Sefarge VIP
Magi som blir till stapplade
Bokstäver och ord som i
denna skimrande
skrivelse!
:}

2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP