Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mål är Kärleken att älska





den mest blödande smärtan
är den

som visar vägen
tillbaka

när du gått vilse
när du gått fel



Kärlekens mål är Kärleken



när du gått vilse


följ blodspåren


tillbaka








Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-23 11:33



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
"Kärlekens mål är Kärleken"
En HELT underbar dikt och syntaxen är helt suverän !

Den här dikten tror jag TOPPAR allt som skrivits idag och naturligtvis bokmärker jag den TACK !!!
2018-06-23

  morgonstjärna VIP
tillbaka mot ursprunget
smärtans väg

så bra skrivet
2018-06-23

  Quasimodo
En tydlig och klar vägvisare till vägen mot kärlek trots smärta och vilsenhet!
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP