Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


sparven


vad är jag annat än en grå liten fågel
som saknar dina grenar
vad är jag utan dina andetag
nära intill varje dag
vad sjunger skogen för sånger
när du inte dom får höra

ska aldrig ditt hjärta
i frihet få slå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-23 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP