Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogen



när jag står mitt i skogen
hör jag den bronsfärgade klangen
som en fjäril svävande i stillheten

det är ljudet från kärleken inom oss




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 901 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-23 16:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
"bronsfärgade klangen"

skogen är en healer och nog hör jag den när jag är där
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP