Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quattrocento



ibland stiger ormen
in i våra drömmar
knackar på, när vi vistas i rymden
lär oss
att se i mörkret

då när vi börjat att frysa
flämtar ljuset

var inte orolig sa ormen


kärleken väljer väg
Gudarnas kungarike finns inom dig

för du åt den




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-24 20:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tusen tack den här ormen är en metafor för ångest eller rädsla :)
2018-06-24

  Annika Persson

Men ormen är bara ett ringlande ryggradslöst däggdjur, oavsett vad myten om dinosaurier säger.

2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP