Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varghybriderna

Räds inte varghybridernas
ylanden

Med skräckblandad förtjusning
kommer du vilja höra det igen
Påminner det kanske om något

Det vilda,otämjda
som du så väl känner igen
Långt innanför alla lager
av spackel och betong




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-24 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP