Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lejon och demoner

Sorg , Sorg
Sorg

Förbannade jä..a ledsenöga

I-lands problem
eller?

Melankoli
Depression
och så denna Bergmanska ångest

Tämj lejon och demoner,
innan du slits i stycken

Ta kontrollen nu,
genast!




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-25 13:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ständigt denna strävan!

2018-06-27

  Stay Golden
SPEAR IT SPEAR IT!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP