Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa mig svepande glömska

 

 

 

 

jag andas

andas dig kreativa tystnad

andas

mig djupare stilla

vagga mig

in

dansande eld

 

dansa mig svepande

glömska

 

jag är din nu kommer jag vindburna sång

du ser mig avklädd

allt som var

blev jag

i

närvarande närhet skylde

du min dröm

för alltid

din

 

dansa mig svepande

glömska

 

kom!

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-25 13:01

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  henke_r
Som ett processat stycke kreativitet i dyrbar lösvikt. Snyggt!
2018-06-25

  HenrysDotter
Toner och rytm hörs ända hit! Fint!
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP