Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärleksgåva


av hela mitt hjärta vill jag dig ge
ljuset som får dig att le
där intill din fot vill jag slå rot
saknar din närhet i allt
ingenting är som solregnets tårar
vi står där med fötterna i regnets sköljvatten
upplysta av sol som glädjespridare

Kramar <3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-25 20:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Sover gott i vetskap om du mår bra
2022-12-12

  morgonstjärna VIP
;D
2021-05-24

  S-E Forslin/same
APPLÅDEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP