Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden tog min kamera i förbifarten, medan jag såg åt annat håll förmodligen. Det är sällan jag har något riktigt ord med i laget där. Bilderna eller kameran i vissa fall, verkar som knäppa sig själva... Trodde länge att var något på så


Något litet om trosans betydelse för individen




Min väninna har stundom kommit att undra över mitt val av trosor. En eminent syssla, om jag törs nämna det själv. Jag har då valt att försvara mig med att påstå, herrtrosor passar kroppen väl, de finns i bekväm storlek även. De har den i affären. Det går rykten om att expediten frågat mig ’Skall de vara inslagna?’, med ett som dröjande tonfall och jag har då tänkt mig ett svar ’Det är allt tur en inte ger bort fönsterrutor i present, de är ju så dyra att slå in.’ Men jag har ofta valt att falla in i drömmerier istället och har då, inte helt som sällan, fått en något frågande blick från expediten, som visst aldrig drömmer, på arbetstid, vad det verkar. En som verkar ha stått bakom disken i en pressad byrå med tob tidskrifter som huvudsaklig’t näringsfång. En helt annan byrå är resebyrån, en möbel som, om en inte har rätt rättning på den, föredrar att resa och se sig en smula om här i världen.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-26 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP