Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan mellan vemodet och mörkret

Iakttagande som en krokodil smeker träskets vattenyta.
Din blick av eldsflammor bränner hål i mitt självförtroende
som bryts ner till självförakt.
Förgiftad är din andedräkt av tvångsmässiga grubblerier.
Du sjunker ner i slummens djävlighet tills endast några bubblor
letar sig upp till vattenytan.
Sekunder jag räknar medan jag tar ett djupt andetag och håller
andan. Själen nynnar melodin av drömmens evighet. Där dagen möter ljuset
och regnbågens prismor träffar mitt hjärta av ametist.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-26 14:50



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Hoppingivande iakttagande och grubblande. En både drömsk och lite skrämmande vers.
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP