Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Orgasmberoende. Av S. A. I. Steve Lando.


Kritik på en text (1705) glass me ordgubbar




Så om Desdemona ser att köpa en mjukglass
i stora och toppade mjuka lass
en som storstrut av karameller
då du vet vad som programenligt gäller
de e att förslicka åt e flicka i solens heta gass...






Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-27 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP