Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objuden

Tonerna klinga
Glada skratten med vinden
Från andras fester




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-27 17:00



Bookmark and Share


    Kriha
Få ord som beskriver mycket.
2018-06-28

  Birk Andersson
Liknande känsla får jag när när sverige spelar i vm...
2018-06-28

  Öknens Ros VIP
man vill ju gärna va' med på festen.
2018-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Ännu värre var det när jag kom till en fest och fick veta när jag varit där ett tag att jag inte platsade.
Det var inte värden som var problemet, men vissa av gästerna.
Ständigt dessa självutnämnda eliter.
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén