Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNSLAND


är det så dessa regniga dagar
då allt hopp förslutet
när vi ser humanismen misskrediteras
och ekonomins stela haka
sätter prislappar på varje leende?

är det då vi tummar på missilernas radband
och av hjärtat önskar
bara rakryggad öppenhet
inget lismande
bara en enda strävan

efter ljusets rötter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-28 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP