Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


gåvan



håller i handen broschyren
bipackad i kartongen
håller i handen
ansiktslösa knoppar
alla förlorade liv

GE HOPP!

hJÄLp människor läka från trauman
sexuella övergrepp under barndomen
Stöd Ersta Hopp


är det då vi öppnar paketet
lyfter upp den blödande själen
är det då vi lär oss
ångestens språk

är det då fingrar
tecknar de dövstummas fingerdans

över rutan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 764 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-28 07:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
slutat vara arg de har problem
Ingen doktor kan hjälpa
tänker på alla åren du och jag
mest vad du måst lida
kram

2023-12-05

  morgonstjärna VIP
finns inte ord kramar <3
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP