Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen tillåts styra mitt öde, jag lyssnar bara till kärlekens röst. Jag är en överlevare. Ett Mirakel. Är inte vi Alla det? Mirakel eftersom vi finns? Leve oss MIRAKLER. Hurra. Hurra. Hurra.


VÄLKOMMEN HÄR ÄR MITT LIV - MITT VAL Här och Nu

JAG BÖRJAR OM
den överlevda oönskade
… Äkta skapar mig ur vinnande Vision till ny Version i ro …
.
Jag skapas ur lek i ömsesidig
välvillig lust, närhet och kärlek
jag gav mitt samtycke innan
att inkarneras just i denna
konstellation av gener, arv och miljö
för min själs lärande
i utsatthet, ofrivillighet och övergivnad.
.
Jag skriver om historian nu gör den till MIN lyckliga tillblivelse. För att jag kan. Och Vill.
Jag älskas in rakt in i Livmodern av heta Livfadern. Själen dansar in sitt ljus kysser ägg och blir ett härvid. Vaggas och fostras i fostervatten som designats av mästerlig hand som kan ALLT om kärlek. Navel ett band av närande kärlekens lov. Vaggas, vaggas, vaggas tryggt till ro i ett vatten som vill liv.
.
Jag älskas ut, rakt ut i Livjorden av mjuka barnmorskan och skimrande Vintergatan.
.
Borta är mitt vatten – här min luft.
.
Andas, fylls av sakral dräkt, naken endast i min andedräkt, Andas i denna sfärs atmosfär där hopp om insikt mig när.
.
Hålls av far och mor då kär. Får välkomnas i tryggörande kärlek. Hand över min hjässa. Puss på liten fonanell av far. Navel mjukt i första livets rosa rosett. Min mages livsblomma. Kyss på pannen av trött mor.
.
Vill … letar … behöver … hjälps rätt … förs till … mammas bröst … mammas tutte … somnar vid bröstet så trygg … Mamma andas salig ut, Pappa håller om. Kyssar i vördnad och kärlek.
.
Saneras omkring och görs fint.
.
Jag vaknar i renhetens sal. Mamma och Pappa är där … ler och längtar …
.
Jag önskar jag kunde le tillbaka, men jag har inte styr än, allt jag vill är att trygghetsäta, så jag får bröstet, där stannar jag 8 månader och närs tills jag blir trygg …och sen börjar jag OM. Som Älskad.
.
© DominiQue NVC Costa
före och efter-bild i ett
Välkommen här är mitt liv.
.
.
.
Vad vill jag göra av det, alltså vad vill jag:
VERKLIGEN?




Prosa av DominiQueen
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-28 17:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som inspirerar tanke och känsla!
2018-06-29

  DominiQueen
Tack käre Steve, vilken underbar kommentar till mitt inre barn:
från hjärtat Tack

Keep Shining Bro
Din Skrivarvän DominiQue

2018-06-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
helt underbar, livsmagisk, sann, verklighetsnära, sakral narration
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen