Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©Sten Wiking/licentia


ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET LIKAVÄL SOM MAN KAN DÖ AV DET

Det finns mycket i världen som kan
framkalla skratt,
men ibland av orsaker man själv
inte förstår.

Ett sådant skratt framkallas gärna
under Hasch-hisch ruset,
där ett skrattanfall kan vara indirekt
livshotande i vars skrattkramper,
ibland blir så chockartade,
att de nästintill förvandlas till en
skräckartad skrattorgie.

Så visst kan man dö av skratt,
likaväl som det förlänger livet.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2018-06-29 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP