Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng dörren här drar!

 

 

 

 

Sedan

återvände

han

tidslinjen bakåt

rymde

idéerna

om

en

container

nolla

Var det bra så herr Beeblebrox? sa dörren högt”

attributets dominans

flexibel

eller

ingenting

alls

meningen

var

irreversibel process

hämtade

sektor

kontrollerad

morbi faucibus elementum nisl porta iaculis

memento vivere”

juliamängdens

odödliga

c12

iterationer

rymde

tidslinjen bakåt

han

återvände

Sedan

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-30 04:52

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP