Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Jag kan inte. Av ~Molnspanare~. En del av mina bilder är 'musikalisk konst'. Här är en av dem.


Kritik på en text (1708) rick





En som lägger ögon i skugga
speglar sig väl i andra njugga
dricker ur flaska eller glas
ser i speglen på näsan fnas
om somnat i solen eller bara rugga.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2018-06-30 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP