Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i gårkväll


fullmånens guldskiva
skimrade matt

vindfåglar målade
strimmor över himlen
säg inte moln
det är alltför ömtåligt
var varsam med ordet fågel
det brinner en eld i hjärtat på varje vindfågel
osläckbara drömmar i själen
rör oss inte lämna molnen ifred
ord faller som daggdroppar på jorden
uppenbarar det fördolda

så det kan växa
i vårt inre




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2018-06-30 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP