Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanfattningsvis



Allt har sin tid och
evighet sammantar allt
som obegripligt









Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-30 18:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt och bra...
2018-07-07

  Gunnel Eriksson VIP
Tål att tänka på.
2018-07-03

    ej medlem längre
En ren och klar haiku med tankedjup!
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP