Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min lilla låda.


Skratta med mig


Skratta gärna åt mig
när jag bjuder på mig själv
när jag anstränger mig för att roa.

Skratta gärna med mig
när jag gör bort mig
när jag gör något dumt som kan oroa.

Men skrattar du åt mig i smyg,
när du tror att jag inte ser,
när du tror att jag inte hör.

Då finns jag inte till för dig något mer.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-30 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP