Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är svårt nu, livet värker bort !


Det värkande livet

Mitt liv har stagnerat smärtsamt - värkt bort
Soffan har blivit min själ - innehållslös
Alla måsten har urholkats - fyllts med värk

Kan jag -
orkar jag -
Funkar jag ?
Bara tankar - inget liv




Dagbok av GunBritt
Läst 152 gånger
Publicerad 2018-07-04 10:58



Bookmark and Share

  GunBritt
GunBritt