Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poetens dröm

En poet måste få drömma om dikten ska ta form
Om fabeldjur och hieroglyfer på rad ska tydas
Det får inte vara buller och stök i poetens drömkök
Bara kaffearom och en avstängd mobiltelefon




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-05 00:00



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Lugn och ro behövs för att orden ska vilja komma.
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP