Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boskillnad i det beskrivna fallet är som följer. Om bilden, även en mindre stad som Helsingfors har sina teatrar, sina skådespel, sina parker och lummiga invånare... till höger om byggnaden, samt utanför bild, Svenska Bokhandeln.


Dagens för-klarade ord - Boskillnad




Det finns en bostad,
där läget och ytan
samt priset spelar viss roll.

Huvudsaken är ändå ofta den
att personen som är under en viss ålder
inte har råd att ta sig rätten att bebo adressen

medan en som har råd att bo där
inte har rätt ålder inne
eftersom individen inte längre har en kropp

som klarar här klara strapatser
med att ta sig vidare
uppför stegen eller utför.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 786 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-07 15:36



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Bostaden ligger liksom hela tiden steget efter... sin potentiella invånare.
2018-07-09

  Fulbergarn
Var på promenad i "fattigkvarteren" i vår huvudstad. Numer finns det inte några fattiga kvar i dessa bostäder, men väl på gatan - även om de var få så lyckades två bli haffade av farbror blå
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP