Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite trams om skrivfel.

Jag är en språkpolis jag tralala.
Nästan jämt är jag glad tralala.
Skiver själv ofta fel.
Jag ryser åt en del.
Men nästan jämt är jag glad tralala.

Men skriver någon "vart" istället för "var",
då är jag varken snäll eller rar.

Eller när "dem" skulle varit "de",
tänk att "dom" inte kan se de'.

Tralala, tralala...




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-05 12:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det där med att stava rätt är inte lätt alla gånger, man får se mellan fingrarna ibland. Det finns ju också de som har språksvårigheter av olika slag.
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP