Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan gränser

Dörren är lämnad på glänt. Tomma
galgar hänger i hallen.
I det köttfärgade rummet är
ljuset suddigt och fyllt av skiftningar.
Tomma svarta stolar, från olika tider,
står utspridda och kapslas in
av tunna röda trådar.
Sakta går jag bland dem, där de står
stillatigande under trådvalven.
Det sociala mönstret svävar.
Det skrivna når inte punkten
Rummet saknar gränser




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-06 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP