Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - äntligen regn


in i drömmen
når ett sus, viskande
äntligen regn




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-07 08:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
varje droppe
ger liv till de sorgsna
träden bondens åker
och ängarna.


2018-07-15

    ej medlem längre
Tänk att vi i Sverige önskar regn på sommaren!
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP