Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slumpens skördar


Tur-otur

Hur väl man lyckas i livet
beror mer på tur
än egna ansträngningar

En nackdel är
att ha ont om pengar
En annan nackdel är
att ha haft ett sexliv
som lockat en in i
katastrofala förhållanden
Att ha dålig hälsa
är absolut en nackdel
måste räknas som otur

Om man saknat det lugna
självförtroende
som en lycklig barndom ger
kan det räknas som otur



Om man haft
någon av dessa nackdelar
är det bra
att ha
en återhämtningsförmåga




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-07 18:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
stämmer precis

bra uttryckt
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP