Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan regn och solsken...oår

 

 

När det känns som mest

meningslöst behövs rader

av uppmuntrans ord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-09 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP